o něčem více o něčen méně o ničem pokud možno vůbec

Svítání

15. 12. 2008 15:15
Rubrika: modlitba

Viděl jsem krásný východ slunce a děkoval Bohu, že mi ho dal vidět. Celý den byl prosvícen oním ranním okamžikem východu slunce, který mi připoměl, že mám za co děkovat, že mám možnost kdykoli s Bohem mluvit, že vše co mne obklopuje, dal mi On. Obyčejný východ slunce, který mne ohromil, okouzlil, který mi dal sílu do nového dne, který mi připoměl Toho který mne neustále provází a drží nade mnou ochrannou ruku. Obyčejný východ slunce, který ve mne vyprovokoval  slova modlitby.

Proč se musí stát něco tak velkého, abych se modlil?

Pane dej mi sílu rozmlouvat s Tebou o všem a co nejčastěji, dej mi sílu, abych nezapomínal, na to co pro mne neustále činíš a čím mne obdarováváš.

Zobrazeno 1234×

Komentáře

Klára Madejová

Něco "tak velkého" se přece děje denně i když možná v jiných barvách. A navíc v zimě vychází slunce o mnoho hodin později než v létě, takže si ani nemusíš přivstat, abys východ viděl, takže stačí jen ráno přijít k oknu...<br />
...a pokud by ani to nestačilo, můžeš se dívat ještě večer okolo čtvrté na západ slunce ;o). To máš dvakrát denně čas na rozmluvu s Bohem...

Vasik

Vím, že se něco tak velkého se děje denně, ale člověk si to denně neuvědomuje, každopádně modlit se snažím denně - ráno i večer.

Vasik

Každý nový den je velkým zázrakem. Snažím se modlit, ale občas je to opravdu těžké.

Eleeshebat

Jo, já to nějak podvědomě taky dělám...včera a předevčírem při západu slunce..v zimě jsou ty barvy tak zvláštní...

Pankoj

Krásná fotka. Modlit se je někdy moc těžké. Využít pro modlitbu východy a západy slunce. To je opravdu dobrý nápad.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio